GRIEKSE WIJNEN

GRIEKSE WIJNEN 

There are 80 products.
per page

Is het schatje van het Amethystos gamma. Zijn diepe paarse kleur is het resultaat van deze unieke streek waar de wijngaarden van Cabernet Sauvignon, Merlot en de Griekse variëteit Agiorgitiko verwend worden.

0 Beoordeling(en)

Een rapsodie in het roze. Zijn oorsprong komt van onze kneedbaar beroemde Cabernet Sauvignon, die al jaren geworteld is in de regio Drama. Deze wijn is gecombineerd met precisie, namelijk met 10% Merlot om dit goddelijke resultaat fruitig en verfrissend te maken.

0 Beoordeling(en)

Zijn unieke smaak is samengesteld uit Bordeaux rassen Sauvignon Blanc en Assyrtiko dat afkomstig is van de eilanden in de Egeïsche Zee.

0 Beoordeling(en)

De lage opbrengst per hectare en de zorgvuldige selectie van de Cabernet Sauvignon is de geboorteplaats van deze prachtige en diepe wijn. Het is het vlaggenschip van de reeks Amethystos. Een "must have" voor kenners!

0 Beoordeling(en)

Uitsluitend uit Chardonnay druiven, deze ambitieuze wijn met gele kruidachtige tinten past perfect met zijn subtiele tonen van ananas, banaan en citroen.

0 Beoordeling(en)

Deze wijn is gerealiseerd door slechts één druivensoort Assyrtiko die u zal betoveren met zijn finesse en typisch karakter.

0 Beoordeling(en)

Fles gemaakt op basis van één enkele druivensoort, Merlot. Het resultaat van de biologische cultuur en de grote zorg besteed aan de wijnstokken zorgt voor een uitzonderlijke wijn met complexiteit en macht. Verkozen tot beste rode wijn tijdens de 'Vinalies Internationnales' in Parijs in 2011

0 Beoordeling(en)

Een wijn met een Mediterraans temperament, gemaakt van Italiaanse druiven Refosco en het Griekse druivenras Agiorgitiko voor een explosieve combinatie!

0 Beoordeling(en)

Combinatie van Cabernet Sauvignon en Syrah van Oenotria wijngaarden in Attica (Athene) Een hoge kwalitatieve wijn die momenteel zeer "trendy" is.

0 Beoordeling(en)

Een wijn die gevaarlijk dicht bij perfectie ligt. Wijngaarden van Syrah en Agiorgitiko die  zorgvuldig geselecteerd zijn in Attica met een extreem lage opbrengst per hectare.De lange maceratie zorgt voor zijn donkerrode kleur. Ongefilterde wijn, decanteren voor het serveren.

0 Beoordeling(en)

Met fanatieke fans over de hele wereld, biedt Syrah ons eens te meer de deugden die hem zo populair maken

0 Beoordeling(en)

Een fruitige en volle frisheid van Malagouzia druivenrassen, Muscat en Sauvignon wit

0 Beoordeling(en)
Showing 1 - 12 of 80 items

call us:

(+99) 987 654 321

Nieuwsbrief

Tellus aodio consequat seo.