GRIEKSE VOEDING

GRIEKSE VOEDING 

There are 174 products.
per page

Onze geliefde en bekende "Griekse pasta". Uitstekend om uw vleesstoofpotten te begeleiden of al als topping voor uw mezzes en barbecues. Recepten zijn verkrijgbaar aan de achterzijde van de verpakking (bijvoorbeeld soep "kritharaki" met tomaat of "giouvetsi met lamsvlees).

0 Beoordeling(en)

Geselecteerde rijstkorrels, dille, munt, dit allemaal omringd door een  delicaat wijnblad. Deze bladeren worden met de hand geoogst en alleen de beste en meest malse worden gebruikt. Een van de meest karakteristieke gerechten van Griekenland.

0 Beoordeling(en)

Witte reuzenbonen, fijngesneden tomaten en gekookt met verse dille en peterselie voor een typsich Grieks gerecht.

0 Beoordeling(en)

Aubergines, sappige tomaten, fijngesneden uien en kruiden worden perfect gecombineerd voor deze specialiteit uit de traditionele Griekse keuken.

0 Beoordeling(en)

Heerlijke gehaktballen 100% puur rundsgehakt, gekruid met verse oregano, munt en komijn en gekookt in een zoete tomatensaus. Gehaktballen "Palirria" kan perfect gecombineerd worden met rijst, pasta of aardappelpuree.

0 Beoordeling(en)

Verse, groene okra's met kleine stukjes zoete tomaten en op smaak gebracht met kruiden en zoete ajuinen.

0 Beoordeling(en)

Witte reuzenbonen, fijngesneden tomaten en gekookt met verse dille en peterselie voor een typsich Grieks gerecht. Horeca Conditioning

0 Beoordeling(en)

Geselecteerde rijstkorrels, dille, munt, dit allemaal omringd door een delicaat wijnblad. Deze bladeren worden met de hand geoogst en alleen de beste en meest malse worden gebruikt. Een van de meest karakteristieke gerechten van Griekenland.

0 Beoordeling(en)
Showing 1 - 12 of 174 items

call us:

(+99) 987 654 321

Nieuwsbrief

Tellus aodio consequat seo.