De commerciële geschiedenis van de familie Angelopoulos begint in 1965.

Vlassios ANGELOPOULOS, de oprichter, verbindt zich ertoe voor het eerst in Brussel enkele Griekse producten in te voeren die, zonder dat ze van levensbelang zijn, de eerste Griekse expats van hun land herinneren.

Na verloop van tijd wordt de vraag hoger en wordt het productaanbod van een kleine kruidenierswinkel omgevormd tot een echt compleet assortiment waarmee aan alle behoeften van een gezin kan worden voldaan, maar ook om de eerste Griekse restaurants te helpen. Het enthousiasme zal zodanig zijn dat het assortiment Griekse producten steeds meer zal toenemen.

Naast voedselproducten nemen wijnen ook een belangrijke plaats in in het assortiment van dit kleine bedrijf en besluit Vlassios ANGELOPOULOS vervolgens een samenwerking aan te gaan met zijn vriend Evangelos TSANTALI, wiens wijnen en gedistilleerde dranken steeds populairder worden in Griekenland. Het landgoed TSANTALI is vandaag de grootste wijnproducent in termen van internationaal verkoopvolume.

In 1982 was het Stavroula ANGELOPOULOU, een van de dochters, die samen met haar echtgenoot, Georgios VAHLAS, de fakkel van het bedrijf op zich nam. De tweede generatie draagt ​​de familienaam nog hoger met de integratie van Griekse wijnen en producten voor het eerst in massadistributie.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text